About su tesisatçısı

Wiki Article

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir issue değildir.

Osman Beyle yeni taşındığım evde tek giderli olan tesisata çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bağlatmak için çalıştık.

Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir, Duvardaki su sızıntılarının çoğu hatalı yapılan tesisat borularından kaynaklanmaktadır. Duvar kısımlarında oluşan sızıntılar dış duvarda oluşan çatlaklardan da kaynaklanmaktadır yağmur yağdığı zaman duvar içerisine su almaktadır.

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde su tesisatçısı üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Su kaçak tespiti yapmak için işlem yapılan bağlantılar alt kata su sızması olmadığından emin olmak için kontrol edilmelidir.

Binanın Yapısındaki Bozukluklar, zaman içerisinde binanın da yaşının su kaçak tespiti gelmesi ile birlikte bina oturmaya başlamaktadır.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Su kaçağının yerini bulma işlemi konusunda kullanılan bazı teknik ekipmanlar bulunuyor. Bu ekipmanları aşağıda sıraladık peki evde cihaz olmadan su kaçağının yerini bulma nasıl yapılır bu konuda sayfamızın sonunda detaylı anlatım bulabilirsiniz.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat su kaçak tespiti gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi su tesisatçısı ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Korozyon: Korozyon boruları su kalitesine bağlı olarak su sızıntılarına yol açabilmektedir. Arıtılmış olan suyun kireçlenme oranı da ortadan kalkacak ve yumuşak bir yapı ile tesisat sisteminden iletilecektir.

İstanbul geneli su kacak tespiti onarımı su kaçak tespiti ve tıkanıklık açma servisi uzun yıllardır hizmet veriyorum çalışanlarımla kaliteli hizmetin adresi

Su kaçağı olduğunda asla ihmal edilmemelidir. Cihazla su kaçağı bulma hizmeti veren Uzmanlar tesisat su kaçak tespit servisinden lawnım alınmalıdır.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz bünyesinde çalışan işinde uzman ekibimiz ile size en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Report this wiki page